Farnosť Stará Bystrica
Rob to, čo dokážeš a modli sa za to,
čo nedokážeš – a Boh dá, aby si to dokázal.
sv. Augustín

Naše stretká :)

Človek by ani neveril, že svoju odvahu môže skúšať aj 30 cm nad zemou.  Život je jedna dlhá cesta, ktorú si treba spríjemniť, pretože často to nie je cesta ružovou záhradou. Spoločne sme si ju spríjemnili 25. 4. 2015 na ďalšom parádnom stretku.

25.4.2015

Tanec, hudba, smiech, radosť, zážitky, novinky, cukríky:) ,... a mnoho mnoho iného nám opäť pripomenulo, že ľudia spolu môžu vytvoriť niečo krásne, zmysluplné, zábavné a hlavne napĺňajúce. Slniečko nás pošteklilo svojimi lúčmi a ani mráčik nám nepokazil náladu. Ďakujeme za každú chvíľku, ktorú sme spolu prežili. Myslíme, že nie  je také ťažké si nájsť hodinku svojho času a stráviť ju so super ľuďmi.

14.3.2015

Zmysluplné popoludnie by sme mohli opísať veľmi jednoducho. Určite je to také, ktoré strávime s niekým, komu chceme podarovať to najcennejšie, čo máme „ČAS“. Toto sobotné popoludnie (14.3.2015) sme každý, darovali kúsok svojho času. Čím bolo tak výnimočné? Každý určite nám dá za pravdu, že stráviť pár hodín s ľuďmi, ktorí ho chcú stráviť s vami je bezpodmienečne to najkrajšie. Modlitba, tanec, ale i tvorba nástenky (ktorú nájdete v predsieni nášho kostolíka) nám vyplnili spoločný program. Cieľom nášho stretka nebolo len niečo spoločne urobiť, ale aj navzájom sa znova vidieť, bližšie spoznať, zasmiať sa a povedať si: „Pane, ďakujeme Ti, že si nám dal tento krásny deň. Ďakujeme Ti, že si našiel čas aj náš pán dekan, ktorý nás opäť s úsmevom povzbudil. Ďakujeme Ti, za každú jednu z nás.“ :) Každá môžeme povedať, že určite bolo super, hoci trošku pršalo Každý, kto chce cítiť pravú silu spoločenstva, si nájde cestičku k nám.

P.S. Nech je tá cesta akákoľvek ťažká, vždy má zmysel!                    

                                                                                                            Animátorky                                                                                                              

Farnosť Stará Bystrica 2011
Powered by Sincerus CMS